Web Semineri Alçak Frekans Elektromanyetik Analizler - Altair Flux & FluxMotor 2020


Altair Flux, FluxMotor 2020 yenilikler

Altair Flux, 2D ve 3D alçak frekans elektromanyetik, elektrik ve termal analizler için kullanılan alanında lider simülasyon yazılımıdır.

Altair Flux 2020 versiyonu, geliştirilen “Loss Surface” modeli ile, tasarımcıların demir kayıplarını doğru ve daha hızlı bir şekilde hesaplamalarına imkan sağlamaktadır.

“Flux Leakage” etkisinin önemli olduğu 3D modeller için, çözüm süresinde büyük kazanç sağlayan “Volume Integral Method” kullanıcılara sunulmaktadır.

Altair Flux ile Altair Activate (Bir boyutlu sistem modelleme) yazılımları arasındaki bağlantı, “FMU” export seçeneği ile daha verimli hale getirilmiştir.

Elektrikli motor konsept tasarımlarını, sezgisel arayüzü sayesinde birkaç dakika içerisinde gerçekleştirebilen Altair FluxMotor, 2020 versiyonu ile çoklu fizik yeteneklerine erişmiştir. Artık, elektromanyetik özelliklere ek olarak, makinelerin termal ve NVH performansına ilişkin sonuçlar FluxMotor arayüzünde hesaplanabilmektedir. Bu geliştirme, tasarım sürecinin en erken aşamalarında, uygun topolojilerin daha kısa sürede bulunmasına imkan veren önemli bir adımdır.